Wèlt uur jet kwiet? Lokaal Alternatief maat tsiet!

26 maart 2018 Marc Charlier

Wèlt uur jet kwiet? Lokaal Alternatief maat tsiet!

In de aanloop naar de verkiezingen hebben wij via onze blogs hier op Facebook en via onze website contact met u gezocht. Veel actuele zaken en ander lokaal nieuws lieten wij de revue passeren. Dat blijven wij doen, vier jaar lang. Regelmatig mag u bericht van ons verwachten. Maar wij zouden ook heel graag van ú horen. Politici krijgen vaak te horen: “ze luisteren toch niet naar ons”.

Lokaal Alternatief luistert wel degelijk. Als u wat te melden heeft dan luisteren wij. Wij zijn voortdurend in gesprek met inwoners, ondernemers en lokale maatschappelijke organisaties.

Zullen we het volgende met elkaar afspreken: als u wat te melden heeft, een vraag heeft, een knelpunt ziet, dan neemt u contact op en luisteren wij.  Wij hebben een klankbordgroep. Dat klinkt moeilijk maar dat is het niet.

Wij zouden het fijn vinden als we u daar ook eens zouden ontmoeten. Dan kunnen we meteen ook praten over zaken waar u misschien mee zit. U bent immers onze ogen en oren, u weet wat er in uw wijk en in uw straat speelt. Meld u aan voor ons klankbord. Neem svp contact met ons op via onze website, Facebook of bel ons gewoon. Wij zijn een en al oor. Bovendien is het sowieso leuk om bij de Lokaal Alternatief familie te horen, een fijne club betrokken mensen.

Enkele keren per jaar organiseren wij gezellige en informatieve bijeenkomsten. Soms met een excursie of een presentatie over een onderwerp dat u zeker zal aanspreken. Dat zijn informatieve en gezellige middagen voor iedereen. Daar is niets moeilijks aan en vrijblijvend, u hoeft geen lid te worden.

U kunt zich ook vrijblijvend aanmelden voor onze (vanaf nu) maandelijkse Lokaal Alternatief Nieuwsbrief. Een verzameling van onze berichten met links naar uitgebreidere informatie. Laagdrempelig en kosteloos! Interesse? Klik hier …

Natuurlijk vindt u hier onze website ook steeds de meest actuele informatie.