Tienduizenden ansichtkaarten gratis verspreid

2 maart 2022
2 maart 2022 Marc Charlier

Tienduizenden ansichtkaarten gratis verspreid

huis-aan-huis actie in Kerkrade

In de komende dagen en weken zal bij alle Kerkradenaren een gratis ansichtkaart worden bezorgd. Met het verwachte einde van de pandemie in zicht en het Wereld Muziek Concours deze zomer voor de deur heeft Lokaal Alternatief ervoor gekozen om een gratis ansichtkaart als ‘Kerkrade-promotion’ te laten maken. Met deze kaart wordt iedereen de mogelijkheid geboden om ‘de wereld’ te groeten.

Centraal op de ansichtkaart staat Viva la Vida, het beeld dat niet alleen weergeeft dat Kerkrade het leven viert, maar ook een link biedt naar Kerkrade Klankstad (met de muziekinstrumenten) en als blik naar de toekomst wordt gezien. Het kleurrijke beeld wordt op de ansichtkaart omringd door een viertal sfeerfoto’s van de prachtige natuur die Kerkrade te bieden heeft.

De ansichtkaart bevat slechts een zeer kleine verwijzing naar Lokaal Alternatief, zodat de kaart voor eenieder te gebruiken is.

Omdat niet iedereen (als gevolg van de Nee/Nee en Nee/Ja stickers) de ansichtkaart in de bus zal ontvangen, zijn op meerdere plaatsen de ansichtkaarten (zo lang de voorraad strekt) ook gratis af te halen. Ook meer dan één exemplaar per bezoeker!

De kaarten kunnen worden opgehaald bij;

Chocolaterie Bruns (Veldhofstraat én Sibeliuspassage), Bloemsierkunst Tamara (Heiveldstraat), Lunchroom De Holz (Holzstraat) en Schoenmode en schoenreparatie Augenbroe (Maria Gorettiplein).
Deze winkeliers zijn niet gelieerd aan Lokaal Alternatief en fungeren uitsluitend als ophaalpunt, waarvoor onze dank!