Ik ben Tim Weijers, opgegroeid in Terwinselen, maar inmiddels woon ik, samen met Marjolein, al meer dan 10 jaar in Kerkrade-Centrum. In ons huishouden is er meestal sprake van ‘gezellige bedrijvigheid’, want ons gezin wordt compleet gemaakt door twee jonge tweelingen (van 1 en 5 jaar oud).
Ik ben werkzaam als software ontwerper bij APG in Heerlen en naast mijn gezin en werk heb ik nog een derde grote passie: muziek. Dit uit zich met name in het lidmaatschap van het Kerkraads Fanfare Orkest (KFO) en ik speel in de pop/rock-coverband Solid. Bij het KFO houd ik mij naast het meespelen in het orkest ook bezig met de opleiding van jeugdige muzikanten.
Je zou misschien zeggen, met al deze activiteiten krijg je je vrije tijd goed gevuld; maar omdat de toekomst van Kerkrade mij aan het hart gaat wil ik de komende periode ook Lokaal Alternatief ondersteunen. Ik heb zelf in mijn jeugd mogen genieten van goed onderwijs in onze eigen stad, cultuur in al zijn facetten (denk aan carnaval, het WMC en een bloeiend verenigingsleven) en hoop dat mijn kinderen en alle kinderen van Kerkrade ditzelfde mogen ervaren in de toekomst. Hieraan wil ik mijn steentje bijdragen, en met uw stem kunt u dat ook!