Sinds mijn jeugd ben ik muzikant, bij de Kon. Harmonie St. Philomena. Binnen deze vereniging ben ik al jaren bestuurslid. Ik vertegenwoordig de harmonie in de ‘Federatie van Kerkraadse Muziekgezelschappen’. Verder ben ik (waarnemend) voorzitter/secretaris van de Stichting Vrung van de Philomeen. Buiten muziek en sociaal actief zijn, doe ik wekelijks aan fitness en power yoga. Mijn passie is wandelen/trekking. Jaarlijks ben ik mede organisator van de Viergetour, 3 dagen wandelen van Chevremont naar de Notre Dame du Chevremont in België, onder Luik.  Ik ben mijn loopbaan gestart bij het ABP. Vervolgens ben ik bij de gemeente Kerkrade gaan werken. Na 6 jaar studie aan de Bestuursacademie, en bij de gemeenten Eijsden en Landgraaf  gewerkt te hebben, ben ik nu werkzaam als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening bij de gemeente Nuth.

Plaatselijke politiek heeft mij altijd geïnteresseerd, alleen al door mijn werk heb ik voortdurend nauw contact met bestuurders; collegeleden maar ook raadsleden. Als ambtenaar voer je immers uit wat het bestuur beslist!

De Kerkraadse politiek volg ik voortdurend. Lokaal Alternatief heeft een duidelijk doel voor ogen en dat spreekt me aan: dicht bij de burger staan en luisteren naar hen, naar wat er leeft in Kerkrade, wat houdt de mensen bezig? Lokaal Alternatief houdt de lijnen zo kort mogelijk om slagvaardig en doeltreffend te zijn. Geen naleving van landelijk politieke richtlijnen, maar samen als 1 blok de belangen van Kerkrade op een zo breed mogelijk vlak behartigen. Lokaal Altenatief is dan ook ‘richtieg Kirchroadsj’. En Kirchroa jeet os allenui an ’t hats!!