Kevin Starmans, lijst 5 nummer 9, kevin.starmans@lakerkrade.nl

Kevin Starmans, docent in het praktijkonderwijs, geboren en getogen in Bleijerheide, sinds een klein jaar woon ik in het centrum.

Sinds anderhalf jaar ben ik burgercommissielid voor Lokaal Alternatief. Dit heeft mijn interesse in de politiek heel erg verbreed. Deze commissie spreekt mij enorm aan omdat het hier echt om de  mensen gaat. Dit is voor mij heel belangrijk; ik sta graag klaar voor andere mensen.
Dit zie je bijvoorbeeld terug in mijn beroep. Ik ben eigenlijk docent geschiedenis, maar geef nu burgerschapslessen in de Praktijkschool in Heerlen. Het is geweldig om met jongeren aan hun toekomst te werken.
In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van voetbalvereniging KVC Oranje en lid van de Stichting 80 jaar Buurtvereniging de Bouwerwei. Verder werk ik vaker op vrijwillige basis mee aan lokale projecten en initiatieven. Ook al woon ik nu sinds een jaar in het centrum, Bleijerheide is toch de wijk waar mijn hart echt aan is verbonden. Voor mij is het dan ook belangrijk dat ook “de vieëdele” in de politiek de aandacht krijgen en de wijktradities blijven behouden!
Ik hoop voor Lokaal Alternatief in de raad te komen, omdat deze partij echt een tegengeluid laat horen en inhoudelijk weet waar over wordt gesproken. Geeft u mij en de partij de kans de komende vier jaren dit tegengeluid verder te laten horen? Dat kan door Lokaal Alternatief te stemmen!