Carla Paffen, lijst 5 nummer 8, carla.paffen@lakerkrade.nl

Carla Paffen, 52 jaar jong, getrouwd met John en moeder van Loek (18) en Patou (15). Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de palliatieve zorg. Momenteel nog in Hospice de Mantelhof maar vanaf 1 april start ik als praktijkondersteuner bij medisch centrum Kerkrade West met als aandachtsgebied palliatieve zorg. Aan het Hospice blijf ik echter wel verbonden als vrijwilliger.
Met en voor mensen zorgen is mijn passie. Kan niet bestaat niet. Immers waar een wil is is een weg. Zie de uitdagingen die op je pad komen!
In mijn vrije tijd begeleid ik vaker mijn dochter als ze gaat optreden als living statue (‘levend standbeeld’). Hieruit is het idee ontstaan om een living statues festival in Kerkrade te organiseren. De voorbereidingen hiervoor zijn al een hele tijd in volle gang, de ‘beelden’ zijn geboekt en het gaat 30 april 2022 een fantastische dag worden tijdens het Euregionaal Living Statue Festival in Kerkrade.

Met de gedachte ‘als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg’. Met andere woorden: je zult zelf moeten veranderen.
Je kunt de verantwoordelijkheid niet altijd bij de ander leggen en zelf achteroverleunen. Neem je verantwoordelijkheid en doe iets!!
Daarom heb ik me aangemeld bij Lokaal Alternatief Kerkrade. Ik wil samen met jou Kerkrade nog mooier te maken. Samen kunnen we dit! Mag ik op jouw stem rekenen?