Silke Meijers, lijst 5 nummer 34, silke.meijers@lakerkrade.nl

Waarom is Lokaal Alternatief mijn partij? Lokaal Alternatief is de partij voor iedere Kirchröadsjer, de partij die zoekt naar wat het beste is voor onze stad en onze gedeelde belangen. De gemotiveerde, open houding van Lokaal Alternatief spreekt mijzelf en de mensen om mij heen al jarenlang aan. Mijn persoonlijke focus ligt op cultuur- en leefbaarheidsbeleid, een kijk die door Lokaal Alternatief wordt gedeeld. Vanuit mijn betrokkenheid bij de sociaal-culturele kant van Kerkrade zie ik vele zaken die onze aandacht kunnen gebruiken. Lokaal Alternatief deelt dezelfde waarden op het gebied van deze maatschappelijke thema’s, sociale betrokkenheid en het verenigingsleven. Daarom is Lokaal Alternatief mijn partij!

Ik ben Silke Meijers, inmiddels 28 jaar oud. Ik ben vereerd om dit jaar de lijstduwer te zijn van Lokaal Alternatief, de partij waar ik al meer dan acht jaar aan verbonden ben zowel als lid, fractielid en burgercommissielid. Hoewel ik sinds kort in het Heuvelland woon, ben ik geworteld in het Kerkraadse Mucherveld. Ik ben nog altijd sterk verbonden met en vaak te vinden in óns Kerkrade. Je kunt mij onder andere ontmoeten bij het Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade, de Klankstadfederatie, het WMC en de Beleefbus. Wie weet ken je me zelfs nog als ’t meëdje van d’r Linders, waar ik jarenlang achter de kassa te vinden was! Na mijn afstuderen als historica en docente Geschiedenis ben ik aan de slag gegaan bij Provincie Limburg, waar ik werkzaam ben als beleidsmedewerker binnen het Kabinet van onze Limburgse Gouverneur.

Zo zie je maar weer: het leven brengt ons op vele nieuwe plaatsen, maar Kerkrade blijft het ankerpunt! Helpt u Lokaal Alternatief met uw stem op ons?