Ton Persoon, lijst 5 nummer 27, ton.persoon@lakerkrade.nl

Ton Persoon, ongehuwd, werkzaam als Functional Application Manager JD Edwards bij Darling Ingredients. Mijn hobby’s zijn wegwielrennen, MTB, voetbal en lezen. Daarnaast ben ik actief als ledenadministrateur bij FC Kerkrade West.
Kerkrade is mijn thuis. Ook al reis ik voor mijn werk door binnen- en buitenland en kom ik op mooie plekken, de cultuur en het verenigingsleven waarmee Kerkrade is doordrenkt, zorgen ervoor dat ik altijd met plezier terugkeer. Hier zie ik mijn vrienden bij voetbalvereniging FC Kerkrade West, ga ik met de jongens wielrennen of stap ik op de mountainbike voor een rondje door het heuvelland.
In Kerkrade drink ik een biertje op de Markt, schuif ik aan bij familie of relax ik met een boek. Politiek en het belang van meedenken met je omgeving, kreeg ik van thuis uit mee.
Tijdens het jarenlange raadslidmaatschap van mijn vader zag ik de meerwaarde van een lokale partij. Lokaal Alternatief is een mooie combinatie tussen traditie en vernieuwing, tussen bestuurlijke kwaliteit en de blik van burgers en heeft de mensen in huis om de toekomst nog mooier te maken dan het verleden. Zo blijft Kerkrade niet alleen mijn thuis, maar ‘de heemet’ van ons allemaal.