Nicole Mommertz, lijst 5 nummer 12, nicole.mommertz@lakerkrade.nl

Nicole Mommertz, administratief medewerker, samenwonend en moeder van 2 dochters.
In het verleden ben ik al eens actief geweest in de Kerkraadse politiek, maar nu heb ik gekozen voor een kandidatuur bij een lokale partij: Lokaal Alternatief. Ik ben geboren en getogen in Kerkrade-West, een reden waarom mij het reilen zeilen in dit deel van Kerkrade uiteraard ter harte gaat.
Maar ik ben me ook ervan bewust dat Kerkrade veel groter is dan de wijk in west. Kerkrade is een fijne woon- werk- en leefgemeente. Het welzijn van de burger gaat mij aan het hart.

Vorig jaar werd ik gevraagd om zitting te nemen in de Klankbordgroep van Lokaal Alternatief. Een partij die geen landelijke stroming kiest, maar zich mengt tussen de inwoners van Kerkrade, politiek eenvoudig houdt, durft ‘out of the box’ te denken en te handelen, doet geen beloftes die niet waar te maken zijn, en denkt in het belang van de Kerkraadse inwoners!
En dit spreekt mij zeer aan. Dus de stap om me verkiesbaar te stellen op lijst van Lokaal Alternatief, was snel genomen!
Graag wil ik me inzetten om voor Kerkrade om een leefbare gemeenschap te behouden, te versterken en waar mogelijk, te vernieuwen.
Ik hoop het vertrouwen van de kiezers zo te winnen! Kan ik rekenen op uw stem? Lijst 5 nummer 12!