Nieuwe burgemeester voor Kerkrade

14 juli 2018 Marc Charlier

Nieuwe burgemeester voor Kerkrade

Na drie termijnen van zes jaar, heeft onze Kerkraadse burgemeester Jos Som aangegeven na 16 december 2018 niet meer beschikbaar te zijn voor dit ambt.

Dit betekent dat Kerkrade na 18 jaar een nieuwe burgemeester gaat zoeken.

Alle partijen die in de gemeenteraad zijn vertegenwoordigd, kunnen zaken aandragen waarvan zij vinden dat die in de profielschets voor die nieuwe burgemeester moeten worden opgenomen. Zo ook dus Lokaal Alternatief.

Natuurlijk hebben wij ideeën die in die profielschets zouden moeten komen, maar wij vragen jullie nu naar jullie ideeën daarover. Heb je een idee dat meegenomen moet worden in de zoektocht naar die nieuwe burgemeester voor Kerkrade? Stuur ons dan een e-mail met jouw ideeën (nieuwe.burgemeester@lakerkrade.nl).

Alle ideeën zijn van harte welkom, als ze maar gericht zijn op de nieuwe burgemeester. Kijk met ons mee naar de toekomst! Wij zorgen dan dat die ideeën bij de vertrouwenscommissie terechtkomen. Natuurlijk kunnen wij geen garantie geven dat jouw idee ook daadwerkelijk in de profielschets wordt opgenomen, maar we kunnen je wel garanderen dat wij er heel serieus naar kijken!

Dus, denk over je eigen aandeel en stuur ons een mail.