Lokaal aperitief

9 maart 2018 Marc Charlier

Lokaal aperitief

In de aanloop naar de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen, dacht iemand de naam van Lokaal Alternatief te hebben verstaan als ‘Lokaal aperitief‘. Grappige anekdote, maar wel een die bleef hangen. Toen de campagne startte en gesproken werd over wat we de bezoekers aan onze stands zouden aanbieden, kwam dat ‘Lokaal aperitief’ steeds weer om de hoek kijken.

Een aperitief bevat alcohol, dus dat mag je niet schenken in de openbare ruimte. Maar, we zijn niet voor één gat te vangen. Onze Tine Mucher heeft natuurlijk behoorlijk veel kennis van wijn en overige dranksmaken. Zij is dan ook aan de slag gegaan om een alcoholvrije variant voor een ‘Lokaal aperitief’ samen te stellen. Betty Bremen en Moon Peerboom waren de ‘voorproevers’ en op vrijdag 9 maart ging het ‘Lokaal aperitief’ bij onze stand aan de Kerkraadse markt in première. De reacties waren zeer positief, dus daar gaan we mee door!

Natuurlijk hebben we ook een ‘serieus’ weggevertje; een doekje om bril, telefoonscherm of tablet-scherm mee te reinigen, zodat het motto van Lokaal Alternatief: Open en heldere communicatie goed kan worden toegelicht. Bezoek onze stands op woensdag 14 maart bij de markt in Kerkrade-West, 16 maart in Kerkrade-Centrum of 17 maart in Eygelshoven en geniet van een ‘Lokaal aperitief’, maar neem ook meteen zo’n doekje mee!